Пријавете се за да ги добивате најновите новости од нашиот блог Пријавете се сега
Верувам дека туризмот може да се искористи за градење мир, разбирање, едукација за расизам, различност, инклузивност и еднаквост.
article
Попова Кула- сржта на виното и македонската традиција
Идејата ја добива додека студира во САД и се одлучува да се врати назад во родната Демир Капија каде почнува…
Погледни ја статијата
article
Mакедонија го празнува Ерделези: Празникот на Ромите кој доби свој статус од УНЕСКО
Денеска е 6-ти мај, денот познат како Ѓурѓовден или Ерделези. Сигурно повеќето од вас кои го читате ова четиво…
Погледни ја статијата
article
Кога го бирате Хотел Манастир, Берово, избирате да ја поддржите локалната заедница!
Хотел Манастир, Берово е хотел кој раскажува приказни, не само поради својата вон временска убавина, туку и…
Погледни ја статијата